Stevanović: Veliki korak ka tituli

Izvor: B92, 20.Sep.2009, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stevanović: Veliki korak ka tituli

Trener Partizana Goran Stevanović rekao je da je njegov tim pobedom nad Vojvodinom 1:0 napravio veliki korak ka cilju, a to je nova titula.

"Ostvarili smo veliku pobedu, prezadovoljan sam. Dokazalo se ono što sam pričao prethodnih dana - da verujem u ovaj tim i da poseduje kvalitet. Pričao sam da će Patizan doći do dobre igre. Igrali smo superiorno na sredini, istina je da je realizacija malo lošija, ali radićemo na tome", rekao je Stevanović.

"Crno-beli" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su savladali Novosađane minimalnim rezultatom u derbiju petog kola Jelen Superlige Srbije, a to je prva pobeda Gorana Stevanovića kao trenera Partizana.

"Ovo je veliki korak ka našem cilju, a zna se da je to osvajanje titule", izjavio je trener Partizana.

Trener Vojvodine Dragoslav Stepanović kritikovao je svoje igrače zbog, kako je rekao, kukavičke igre.

"Čestitam Partizanu. Veliki tim je pokazao da se brzo oporavo posle onoga što ga je snašlo. Podigli su glavu i zaigrali dobro posle promene trenera i nesupeha protiv Čukaričkog i Tuluza. Ovo sam očekivao. Mislim da smo mi kukavički čekali i nismo igrali napadački. Kesić je odbranio mnogo zicera, a najbolji je bio Medojević kome je ovo bila prva utakmica... Nismo nijednom šutnuli na gol i nismo mogli da očekujemo ništa više od ovog rezultata. Nisam razočaran nego iznenađen, jer ono što smo se dogovorili, nije se videlo na trenu", rekao je Stepanović.

On je rekao da je na ekipu uticalo i to što je Džozef Kizito govorio da je spreman da igra, a onda je dan pred meč saopštio nešto drugo.

"Da smo gol primili malo ranije, možda bismo imali vremena da se podignemo i promenimo nešto u našoj igri, ovako nismo mogli. Opet se pokazalo da čim se pređe novosadski most mi igramo drugačije. Kada igrači izjavljuju da Vojvodina ima tim za titulu to moraju i da pokažu na terenu. Ovakvom igrom nismo ni zaslužili ništa više od poraza", rekao je trener Vojvodine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stevanović: Ovo je velika pobeda

Izvor: Sportal.rs, 21.Sep.2009, 02:39

Trener fudbalera Partizana, Goran Stevanović, ocenio je da je današnja pobeda nad Vojvodinom (1:0) u derbiju petog kola Jelen Super lige, pokazatelj da se ekipa nalazi na pravom putu i da je učinila veliki korak ka odbrani titule šampiona.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.