Šteta, ali ispisali smo istoriju

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2016, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šteta, ali ispisali smo istoriju"

Srpske odbojkašice vraćaju se iz Rija sa srebrom. Ostaje za žal za zlatom, ali Kineskinje su u finalu bile fantastične. Priznaje to i tvorac velikog uspeha, selektor Zoran Terzić.

- Kineskinje su bile bolje i treba čestitati. Zasluženo su pobedile. Nisu nam posle prvog seta ostavile ni gram nade da možemo da okrenemo u svoju korist. Nismo psihološki bili 100 odsto spremni, pogotovo posle prvog seta, kada su se pojavila i razmišljanja da možemo da budemo olimpijski šampioni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Do kraja nismo odigrali kao prvi set. Šteta, ali je sve to i normalno - rekao Terzić i dodao

- Ovo je prvi put da se devojke nalaze u ovakvoj situaciji, za neke je bilo i prvo veliko finale i nije bilo lako. Sport je čudna stvar. Da smo igrali za treće mesto i pobedili, bili bismo manje tužni, iako bi medalja bila bronzana - manjeg sjaja. Niko ne voli da gubi, posebno sportisti. Svi dobro znamo zašto smo devojke i ja bili ovde, za koga smo igrali i za koga se borili. To je važna stvar.

Na kraju, Terzić je istakao:

- Na prvom mestu, borili smo se za sebe, jer su ove devojke celo leto bile na pripremama i radile više godina za ovaj uspeh. Dalje, ovo je za sve ljude u Srbiji, Republici Srpskoj, na Kosovu, za naše ljude svuda... Nadam se da ih nismo razočarali ponašanjem, a ni rezultatom - zaključio je Terzić, koji je mestu selektora Srbije već 14 godina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.