Šteta! Loše vesti za Monako pred revanš sa Građanima!

Izvor: Sportske.net, 12.Mar.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šteta! Loše vesti za Monako pred revanš sa "Građanima"!

"Kneževi" su sinoć upisali novi trijumf u francuskom šampionatu, ali su u drugom poluvremenu doživeli veliki peh.

Izabranici Leonarda Žardima savladali su Bordo na stadionu "Luja drugog" u Monaku, ali neće po dobrom pamtiti ovaj susret.

Naime, rezervista u tom susretu Radamel Falkao, doživeo je povredu kuka u smiraj utakmice, iako je na terenu bio tek u drugom poluvremenu.

Kolumbijac je odgegao sa terena, a i portugalski strateg sa klupe "Kneževa" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je nakon susreta sa "Žirondincima" potvrdio da je u pitanju povreda i da je bivši as Porta i Atletiko Madrida pod znakom pitanja za revanš meč 1/8 finala Lige Šampiona protiv Mančester sitija.

To je nesumnjivo veliki udarac za Monako, Falkao je najbolji strelac ekipe ove sezone, te će sada sav teret spasti na supertalentovanog tinejdžera Kilijana Mbapea, kome će društvo u napadu verovatno praviti Valer Žermen.

Podsetimo, na "Etihadu" je u prvom okršaju slavio Siti sa 5:3, dva od tri gola "Kneževa" postigao je upravo Falkao, a Kolumbijac je mogao i do het-trika da je bio malo pribraniji pri izvođenju jedanaesterca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.