Sterling optužen za napad na ženu

Izvor: Mondo, 01.Feb.2013, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sterling optužen za napad na ženu

Fudbaler Liverpula Rahim Sterling optužen je u petak zbog fizičkog napada na 27-godišnju ženu, koji se dogodio u novembru prošle godine.

Britanski mediji navode da Sterling nije prisustvovao saslušanju, a da je njegov advokat Mik Hogan kazao da 18-godišnji fudbaler odbacuje optužbe za napad i da će se izjasniti nevinim.

Iako je Sterling u trenutku incidenta bio maloletan, slučaj je odveden na redovan sud, a proces će biti nastavljen 22. februara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Incident se dogodio u severnom delu Liverpula, a žena je navodno pretrpela lakše povrede.

Advokat je posle saslušanja novinarima rekao da Sterling ima "punu podršku kluba".

Sterling je nekoliko dana posle incidenta za koji je optužen debitovao za seniorsku reprezentaciju Engleske u prijateljskoj utakmici sa Švedskom i smatra se jednim od najtalentovanijih igrača na Ostrvu.

(agencije/MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

ŽALOSNO: Fudbaler Liverpula napastvovao ženu

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013

Rahim Sterling je optužen da je u novembru prošle godine napao ženu..LIVERPUL - Britanska policija optužila je fudbalera Liverpula Rahima Sterlinga zbog napada na jednu ženu u novembru prošle godine, a on se nije pojavio na današnjem ročistu...Jedna 27-godišnja žena je lakše povređena u tom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.