Stepanović: Iznenađen sam hapšenjem

Izvor: B92, 29.Jan.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stepanović: Iznenađen sam hapšenjem



Predsednik Udruženja fudbalskih sudija Srbije i predsednik Komisije za praćenje sudjenja na našim fudbalskim terenima, Bogoljub Stepanović, izjavio je da je iznenađen informacijom o hapšenju dvojice njihovih članova, bivseg internacionalca Mihaila Jeknića i asistenta Borislava Kašanskog, zbog sumnji da su primali mito i nameštali utakmice.

U izjavi Tanjugu Stepanović je rekao da će se sudijska organizacija tim povodom oglasiti u sredu, istakavši da niko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz njegovog okruženja "neće zabiti glavu u pesak pred ovakvim događajima".

"Iznenadila me je vest koju sam čuo preko sredstava informisanja. Kolega Đorđe Žutić, sa kojim zajedno radim u Komisiji za praćenje suđenja, potvrdio je da je vest tačna, ali u ovom trenutku ne znamo nikakve detalje, osim onoga što smo čuli", rekao je Stepanović.

Komisija za praćenje sudija je arbitražu na našim prvoligaškim terenima prošle godine ocenila pozitivno, a tada je navela da ima "tendenciju blagog porasta kvaliteta".

Članovi komisije, međutim, u više navrata su oštro kaznili pojedine sudije za propuste na superligaškim i prvoligaškim terenima, pa su čak i naše najbolje sudije privremeno skidali sa internacionalne liste i izricali im zabranu suđenja na domaćim terenima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.