Stepanov: Znamo naš cilj!

Izvor: B92, 19.Feb.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stepanov: ''Znamo naš cilj!''



U Nemačkoj u prvom meču osmine finale sastaju se Šalke i Porto u kojima igraju dvojica srpskih fudbalera, Mladen Krstajić, odnosno Milan Stepanov. Stepanov se nada povoljnom rezultatu na Šalke areni.

''Neće biti lako. Prva utakmica je u pitanju. Ako ostvarimo pobedu ili igramo nerešeno i tako ostvarimo povoljan rezultat po nas, mislim da pred revanš i drugu utakmicu koja se igra na našem stadionu za dve nedelje stvarno imamo velike šanse da se nađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u četvrtfinalu. Svi smo manje-više upoznati sa ekipom Šalkea, gledali smo par kaseta i stavrno su naši treneri jako dobro analizirali Šalke. Ne smemo da zaboravimo taj nemački mentalitet. Samim tim što je Šalke prošao u ovu fazu, moramo da ih respektujemo. Mi znamo naš cilj'', rekao je Stepanov.

Krstajić i Stepanov su reprezentativni saigrači koji igraju na istoj poziciji u timu. Ovaj put na protivničkim stranama.

''Igram na njegovoj poziciji. Znam da je on napravio veliko ime i u Nemačkoj i u reprezentaciji. Svi ga poštuju ovde. I moj trener me je pitao za njega, kako da igramo. Ono što sam rekao je samo da ga zaobiđu ako mogu. Želim mu puno sreće, ali nama želim prolazak'', izjavio je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.