Stekelenburg odneo pobedu Sitiju

Izvor: N1 televizija, 15.Okt.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stekelenburg odneo pobedu Sitiju

Mečeve osmog kola Premijer lige obeležila su dva odbranjena penala Martena Stekelenburg protiv Mančester Sitija, kanonada Bornmuta i nova pobeda Arsenala.

Mančester Siti nije uspeo da dođe do trijumfa na Etihadu protiv Evertona, a za to je najzaslužniji golman Karamela Morten Stekelenburg. On je odbranio dva penala, De Brajneu u 43. i Agueru u 70. minutu. Everton je poveo preko Romelua Lukakua u 64. minutu, dok je bod vodećoj ekipi Premijer lige doneo Nolito u 72. minutu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << />
Kiks Sitija u potpunosti je iskoristio Arsenal, koji je pobedio Svonsi 3:2. Briljirao je Tio Volkot, koji je mrežu Velšana tresao u 26. i 33. minutu. Treći gol za Tobdžije delo je Mesuta Ozila, dok su za Svonsi pogotke postigli Gilfi Sigurdson u 38. i Borha Baston u 66. minutu. U 70. minutu Granit Džaka je dobio crveni karton.

Najubedljiviju pobedu ostvario je Bornmut protiv Hala 6:1, dok su VBA i Totenhem igrali 1:1. Domaćina je u vođstvo doveo bivši igrač Pevaca Naser Čadli u 82. dok je izjednačenje Totenhemu doneo Dele Ali u 89. minutu.

Sada su na čelu Premijer lige poravnati Mančester Siti i Arsenal sa po 19 bodova, dok Totenhem ima bod manje.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.