Stefanović o rivalu Srbije u 1/4 finalu: Samo njih petorica imaju 14 laptopova

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 00:01

Stefanović o rivalu Srbije u 1/4 finalu: Samo njih petorica imaju 14 laptopova

Košarkaška reprezentacija Srbije (U18) deklasirala je Dansku u 1/8 finala Eurobasketa u Nišu, a već sutra sledi novi izazov i meč sa Itraelom.

Ekipa selektora Nenada Stefanovića imaće pred sobom daleko ozbiljnijeg rivala nego što su to bili Danci i generalno sve ekipe sa kojima je naš tim igrao do sada u Nišu.

Sve četiri pobede zabeležile su naše nade, određenih problema bilo je samo sa Slovencima, dok su ostali mečevi (Češka, Finska, Danska) protekli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz potpunu kontrolu naših momaka.

Jedini problem sa kojim se suočavamo jeste povreda Filipa Jovića, koji je iskrenuo skočni zglob i već u četvrtom minutu morao van terena te se više nije vraćao u igru.

"Videćemo u toku noći. Nije delovalo dobro, ali da ne pričamo ništa unapred. Dešava se", rekao je o povredi Jovića Stefanović nakon meča sa Danskom.

O samoj utakmici sa Izraelom je rekao:

"Ono što smo hteli – da brzo rešimo utakmicu i da se rasporede minuti – to smo i uradili. Hvala publici na stvarno fantastičnoj atmosferi. Pozivam ih da i sutra dođu u najvećem mogućem broju. Sutra nam je najvažnija utakmica na prvenstvu, tako da nam treba puna hala i podrška svih u Nišu".

Rival Srbije je Izrael...

"Izvanredna ekipa, motivisana, hrabra, puno promena odbrane, puno individualnog kvaliteta. Ali, verujem u moje momke. Spremićemo se da pobedimo utakmicu. Oni ulažu nenormalno. Imaju u hotelu tamo 14 lap-topova, njih petorica. Mi nismo toga baš svesni. Vidi se po tome kako igraju. Ali, spremićemo se. Ne brinem se uopšte".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.