Stefana Veljković: Niko nije verovao u nas

Izvor: Glas javnosti, 26.Mar.2010, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefana Veljković: Niko nije verovao u nas

BEOGRAD - Kapiten odbojkašica Crvene zvezde Stefana Veljković rekla je danas da je njena ekipa osvajanjem drugog mesta na završnom turniru Kupa CEV ostvarila neočekivan uspeh i da je cilj "crveno-belih" osvajanje šampionske titule.

Odbojkašice Crvene zvezde su prošlog vikenda u Bakuu na završnom turniru Kupa CEV osvojile drugo mesto i ostvarile najveći uspeh u istoriji kluba. One su u finalu poražene od italijanske ekipe Busto Arsicija sa 1:3.

- Još smo šokirane >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i ne verujemo da smo uspele da osvojimo drugo mesto. Kada smo krenule na turnir. niko osim nas i ljudi u klubu nije verovao da možemo do dobrog rezultata. Napravile smo neočekivan uspeh - rekla je Veljkovićeva novinarima na stadionu Crvene zvezde.

"Crveno-bele" su ove sezone osvojile Kup Srbije, a u polufinalu plej-ofa povele su protiv Vizure sa 1:0 u seriji. Veljkovićeva, koja je na završnom turniru u Bakuu proglašena za najboljeg servera, rekla je da njena ekipa ove sezone želi da osvoji šampionsku titulu.

- Počela je polufinalna serija, dobro smo krenule protiv Vizure. Ali, nećemo se zadovoljiti sa dve medelje, već želimo da osvojimo šampionsku titulu - poručila je.

Pored kapitena, još dve odbojkašice Zvezde osvojile su pojedinačne nagrade u Bakuu: Tamara Rakić proglašena je za najboljeg primača, a Bojana Živković za najboljeg tehničara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.