Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2021, 12:32

Stefan Mitrović napušta Strazbur, zove ga Veselinović

Srpskom reprezentaztivcu neće biti ponuđen novi ugovor

Stefan Mitrović (31) se nalazi na izalznim vratima Strazbura, javljaju francuski mediji. Strazbur je odlučio da ne ponudi novi ugovor srpskom štoperu pošto mu aktuelni ističe narednog leta.

Prema infromacijama istih izvora, za Mitrovića su zainteresovani klubovi iz Italije i Španije, ali je najviše zagrizao saudijski Al Batin na čijoj klupi sedi naš stručnjak Aleksandar Veselinović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Mitrović je kapiten Strazbura u koji je došao pre tri godine iz Genta. U tom periodu je odigrao 104 meča za Strazbur i postigao četiri gola. Bio je nezamenjiv u poslednjoj liniji tima iz alzaške regije i uz njega je stasao talentovani Mohamed Simakan koji je ovog leta prešao u Lajpcig.

Mitrović je pre Strazbura igrao za belgijski Gent, nemački Frajburg, španski Valjadolid, portugalsku Benfiku, belgijski Kortrajk, češki Brno, slovačku Petržalku i naš Metalac.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.