Stefan Marković završio karijeru

Izvor: B92, 23.Jun.2023, 08:57

Stefan Marković završio karijeru

Meč sa Partizanom bio je poslednji u profesionalnoj karijeri za nekadašnjeg reprezentativca.

Iskusni plejmejker je u novembru 2021. godine pristigao na Mali Kalemegdan i ttime ispunio davnašnju želju da obuče crveno-beli dres.

Sa Zvezdom, Marković je osvojio dve titule prvaka Srbije, jedan Kup Radivoja Koraća i jednu titulu regionalnog prvaka kojoj je i te kako doprineo u petoj utakmici prošlosezonske finalne serije.

Profesionalnu karijeru počeo je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Atlasu, igrao je još za Hemofarm, Beneton, Valensiju, Banvit, Unikahu, zenit iz Sankt Peterburga, Himki, Virtus iz Bolonje i Crvenu zvezdu.

Sa Virtusom je 2021. osvojio prvenstvo Italije.

Marković je sa reprezentacijom Srbije bio drugi na Olimpijskim igrama 2016, Svetskom prvenstvu 2014. i prvenstvu Evrope 2009, a sa selekcijom do 19 godina ima zlatnu medalju na Svetskog šampionata 2007. u Novom Sadu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.