Stefan Babović bodrio rukometaše

Izvor: Mondo, 18.Jan.2013, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Babović bodrio rukometaše

Nekadašnji fudbaler crno-belih čekao jaku utakmicu da bi "probio led" na rukometnom SP. Ne igra za Saragosu zbog povrede prepona.

Konačno smo naleteli i na Stefana Babovića u Španiji.

Bivši igrač Partizana je prvi put od početka Svetskog prvenstva došao u dvoranu "Prinsipe Filipe" da podrži "orlove". Prvi put je uopšte na rukometnoj utakmici. Kupio je kartu i sa prijateljem zauzeo poziciju na tribinama.

Brzo je bio primećen. Posle srdačnog pozdrava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << malo smo popričali.

"Sport pun kontakta, jakog tempa, vrlo težak... Nisam do sada bio na rukometnoj utakmici. Prethodna tri meča sam propustio jer su mi rekli da će tek protiv Poljaka da bude pravi okršaj".

U sredu smo bili na kup utakmici Saragose i Sevilje, ali Babovića nismo primetili.

On se već nekoliko meseci nalazi u Saragosi na "privremenom radu", ali ga je povreda prepone odvojila od terena.

"Bio sam, imam obavezu da prisustvujem svakoj utakmici kluba. Inače, već duže me muči prepona, idem na terepije, a moguće je i da na kraju budem operisan", rekao je iskusni vezista.

Od kada je otišao iz Srbije, nije mnogo pratio događaje u našem fudbalu. Najviše ga, naravno, zanima Partizan. Za Primeru smatra da je najjača liga na svetu...

Nismo imali mnogo vremena za razgovor, spremao se početak drugog poluvremena derbija grupe C (u kojem su naši rukometaši, nažalost, poraženi). Dogovor je brzo postignut, videćemo se opet.

(Izveštač MONDA iz Saragose Vladimir Sukdolak)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.