Stef Kari dobio voštanu figuru, Rajli oduševljena

Izvor: B92, 25.Mar.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stef Kari dobio voštanu figuru, Rajli oduševljena

Stefen Kari u poslednje dve sezone dominira sa svojim Golden Stejt Voriorsima u najjačoj ligi sveta.

Magični plej tima iz Oklenda nagrađen je prošle godine, u kojoj je na putu ka prstenu oborio nekolicinu rekordna, MVP prizanjem, da bi sada dobio i svoju voštanu figuru.

San Francisko je jedan od šest gradova u Sjedinjenim Američkim Državama koji ima čuveni muzej voštanih figura 'Madam Tiso'. a kompletna porodica Kari bila je prisutna na ceremoniji otkrivanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Posebno impresionirana voštanim tatom, pored brojnih novinara i prisutnih navijača, bila je starija ćerka Rajli, koju ste imali priliku da upoznate na konferencijama posle mečeva prošle godine – gde je često bila zvezda večeri.

"Ovo je ludo, čoveče. Kaka su sve uradili, čak ima i ožiljke. Doduše, imam utisak da imam malo više dlaka na telu, ali je najbitnije da su mi bradicu 'pogodili'. Poseban je osećaj za mene i velika čast, dobiti sopstvenu voštanu figuru, a zanimljivo je da smo moja žena i ja – na jednom od naših prvih sastanaka u Los Anđelesu – posetili muzej na Sanset bulevaru i slikali se sa istaknutim ličnostima", rekao je Kari.

Među 270 voštanih replika poznatih ličnosti, osim Stefa, sportiste 'predstavljaju' čuveni golfer Tajger Vuds, prva teniserka sveta Serena Vilijams, legendarni kvoterbek San Francisko 49ersa Džo Montana i plejmejker Šarlot Hornetsa Džeremi Lin.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.