Statistika dana - RUPA! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statistika dana - RUPA! (foto)

Ne tako laskava statistika čuvara mreže Španije.

Golman Španije David De Hea našao se na udaru navijača i javnosti nakon što je kiksnuo u prvoj utakmici protiv Portugala.

Kapitulirao je i na meču koji se trenutno igra, strelac za Maroko bio je Butaib u 14. minutu, ali je Španija pet minuta kasnije izjednačila preko Iska.

Ruku na srce, golman Mančestera tu nije mogao ništa nakon katastrofalnih greški Ramosa i Inijeste, ali taj gol nam je doneo jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << interesantan podatak.

De Hea se u tom trenutku suočio sa četiri udarca u okvir svog gola, a nije odbranio NIJEDAN.

4 - David De Gea dans cette Coupe du Monde 2018 :

4 tirs cadrés subis

4 buts encaissés.

Trous. #ESPMAR #CM2018 pic.twitter.com/of6GGzeqdt

— OptaJean (@OptaJean) 25. јун 2018.

Ne priliči golmanu tog renomea.

Naš specijal o Mundijalu možete pratiti OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Maroko šokirao anemičnu Španiju, ludnica u Saransku! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jun.2018

Videli smo i majstoriju Kvarežme!..Reprezentacija Španije se plasirala u osminu finala Mundijala, ali ostala je mrlja na to pošto je Maroko iznenadio selekciju Fernanda Jera, bilo je 2:2...Kalid Butaib je šokirao favorita kada je iskoristio nesmotrenost Inijeste i Ramosa, presekao pas i rutinski...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.