Start nove ABA lige na Areni

Izvor: TV Arena Sport, 01.Okt.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Start nove ABA lige na Areni

Utakmicama izmedju Zadra i Cibone, i u istom terminu Olimpije i MZT Skoplja počinje ovogodišnje takmičenje u okviru regionalne ABA lige.

Titulu brani Crvena zvezda, a skoro svi klubovi su doživeli velike promene u sastavima pa nas očekuje jedno neizvesno takmičenje u regionu. Pored ’crveno-belih’, Srbiju će u regionalnoj ligi predstavljati i Partizan, Mega Leks i Metalac.

Na čelu takmičenja nalazi se Dragan Bokan, za direktora je umesto Radovana Lorbeka postavljen >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << Krešimir Novosel, dok je za sportskog direktora imenovan Žarko Čabarkapa, koji je na toj poziciji nasledio Josipa Bilića.

Najkvalitetnije takmičenje na teritoriji ex YU u sezoni 2015/16 broji 14 klubova i po prvi put uživo će biti prenošeni svi mečevi regularnog dela sezone kao i celokupan play off.

Ljubitelji sporta, košarke naročito, moći će da uživaju u preko 190 direktnih prenosa na naših 5 kanala u najkvalitetnoj produkciji po FIBA standardima , stručnim komentarima i pratećim programskim segmentima.

Edin Avdić, Nenad Kostić, Ranko Ivanić, Igor Tadić i Ivan Ognjanović čine petorku koja će najčešće biti na terenu, prepoznatljivim pristupom i energijom koja mečeve čini posebnim. Prateće forme, kao što je već poznata emisija „U obruču“, zatim magazin ABA lige j.t.d. i niz drugih sadržaja omogućiće gledaocima da bliže upoznaju aktere, dešavanja u klubovima, da se upoznaju sa ambicijama pojedinih sredina i košarkaškim kretanjima na prostoru koji je uvek bio posebno naklonjen igri pod obručima.

Utakmice uživo pogledajte na linku Direktni prenosi

Ukoliko želite da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Nemate Arena Sport kanale?

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.