Staridž se seli u Španiju?

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž se seli u Španiju?

Sve je izvesnije da je završio sa Liverpulom.

Danijel Staridž odrađuje poslednjih šest meseci u u ugovoru sa Liverpulom i sva je prilika da će se po završetku sezone oprostiti od "Enfilda".

Engleski napadač je zbog čestih povreda izgubio mesto u ekipi Jirgena Klopa, pa uprava neće produžavati saradnju sa 29-godišnjim fudbalerom.

Kako stoje stvari, bivši napadač Mančester sitija i Čelsija ne samo da će napustiti Liverpul, već i Englesku, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je jedan klub iz Španije pokazao ozbiljno interesovanje za njegove usluge.

U pitanju je Real Betis, koji u poslednje vreme sve više novca ulaže u pojačanja i pravi ekipu za četvrto mesto i plasman u Ligu šampiona.

Ambiciozna uprava u Staridžu vidi idealno pojačanje, dobili bi ga bez obeštećenja, pa se ozbiljno razmišljaju da već povuku konkretne poteze po pitanju njegovog angažovanja, kako za to imaju svo pravo prema Bosmanovom pravilu.

Betis igra napadački fudbal, sa brzim ofanzivcima, Staridž bi se svakako dobro uklopio u tu filozofiju, pa bi prelazak u Andaluziju, na stadion "Benito Viljamarin", mogao da bude jako dobra stvar za engleskog napadača.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.