Staridž - Ostaje ili ide?

Izvor: Sportske.net, 21.Nov.2017, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Staridž - Ostaje ili ide?

Daniel Staridž je na putu da ode iz Liverpula, prema informacijama koje imaju engleski mediji. Šta o tome misli Jirgen Klop?

Nemački stručnjak razmišlja i o Danielu Staridžu, fudbaleru koji je jedan od najmaleroznijih fudbalera Liverpula u poslednjih nekoliko sezona, još od one sezone 2013/14 kada je sa Suarezom bio strah za protivničke odbrane, nije imao dobru sezonu.

Upravo zbog toga se priča da bi mogao da napusti crvene.

"To je priča, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ja nisam zainteresovan u priče. Situacija sa igračem je u potpunosti u redu.

Ja mogu da zamislim da je on nezadovoljan jer je visokog kvaliteta, a ne počinje svaku utakmicu. To mogu da zamislim i to je sve. U ovom momentu nam trebaju svi fudbaleri
", rekao je Jirgen Klop o Staridžu.

Klop je još istakao da je veoma nezadovoljan činjenicom da se stalno govori o transferima, jer će o tome biti prilike u januaru kada se otvori prelazni rok.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.