Stara dama želi Rodigeza, Bavarci još razmišljaju

Izvor: RTS, 26.Feb.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Stara dama" želi Rodigeza, "Bavarci" još razmišljaju

Šampion Italije Juventus označio je veznog fudbalera minhenskog Bajerna Hamesa Rodrigeza kao moguće pojačanje u sledećem prelaznom roku, prenosi Kalčomerkato.
Kolumbijac je trenutno na pozajmici u Bajernu iz Real Madrida, sa opcijom otkupa za 42 miliona evra, ali je veliko pitanje da li će je iskoristiti, pa je Juventus ušao u trku za njegovim potpisom.

Ukoliko Bavarci ne aktiviraju otkupnu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << klauzulu iz dvogodišnje pozajmice Rodrigez će se vratiti u Madrid i onda će Juventus započeti pregovore sa Realom.
Rodrigez, za razliku od prošle sezone, ove igra veoma slabo, često je povređen, pa je nastupio samo 19 puta.
Bez obzira na učinak Juventusu je neophodan plejmejker, pa je Rodrigez trenutno na listi prioriteta ispred Nikola Zaniola iz Rome.
Na transferu insistira i super-agent Žorž Mendeš, sa kojim su čelnici Juventusa u odličnim odnosima nakon transfera Kristijana Ronalda i Žoaa Kansela.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Juventus želi Hamesa, čeka se potez Bajerna

Izvor: OkRadio.rs, 26.Feb.2019

Šampion Italije Juventus označio je veznog fudbalera Real Madrida na pozajmici u Bajernu Hamesa Rodrigesa kao potencijalno pojačanje. Bajern ima opciju otkupa Kolumbijca za 42 miliona evra, ali je veliko pitanje da li će je iskoristiti, pa je Juventus ušao u trku za njegovim potpisom.   Ukoliko...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.