Stara dama dovodi Albanca?

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

'Stara dama' dovodi Albanca?

Španski mediji pišu da bi Juve ovog leta mogao da pojača defanzivu dovođenjem nemačkog reprezenativca albanskog porekla.

Meta Juventusa je Škodran Mustafi.

'Bjankoneri' navodno žele ovog 24-godišnjeg štopera Valensije u paketu sa vezistom Andreom Gomešom, Portugalcem sa kojim je navodno već završen posao.

Mustafijeva cena na tržištu se procenjuje na oko 20 miliona evra, ali Juve će pokušati da je obori tako što 'Slepim miševima' nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Argentinca Roberta Pereiru i doplatu.

Inače, Mustafi je rođen u Nemačkoj kao dete alabanskih emigranata iz makedonskog grada Gostivara. Prošao je sve reprezentativce selekcije 'pancera', za A tim je do sda sakupio 10 nastupa i kandidat je da se nađe na spisku putnika za predstojeće EP.

U Valensiju je stigao iz Samdrodije 2014. godine, a kao omladinac se kalio u Hamburgeru i Evertonu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.