Stanojevićeve prve reči igračima Partizana, poruka je jasna!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2020, 10:46

Stanojevićeve prve reči igračima Partizana, poruka je jasna!

Savo Milošević se oprostio od fudbalera.

Savo Milošević je napustio klupu Partizana nakon poraza od Vojvodine, a na njegovo mesto postavljen je Aleksandar Stanojević.

Savov rastanak sa klubom protekao je u dobrom tonu, a dugogodišnji prijatelj Stanojević nije imao ništa protiv da mu dozvoli da se biranim rečima rastane sa fudbalerima koji su počeli svoj trening od 10 časova.

Nakon Miloševića, mini-sastanak sa fudbalerima održao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i Stanojević koji je najviše insistirao na jednoj stvari.

"Hoću da vidim pravu grobarsku emociju! Budite pravi, fokusirani i moramo da verujemo", jasno je poručio novi trener "crno-belih", prenosi klupski sajt.

Stanojević će po drugi put u trenerskoj karijeri voditi Partizan, a svoj novi debi imaće protiv Rada u Humskoj.

Sada već bivši šef stručnog štaba FK Partizan g. Savo Milošević oprostio se i zvanično od svog tima.

U 10 časova počinje prvi trening pod palicom Aleksandra Stanojevića! pic.twitter.com/lqWbpreXQG

— FK Partizan (@FKPartizanBG) September 3, 2020
Pogledaj vesti o: Savo Milošević

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Stanojevićeva poruka fudbalerima uoči treninga: Hoću emociju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2020

Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević, uoči današnjeg prvog treninga, poslao je jasnu poruku igračima šta od njih očekuje u narednom periodu..."Hoću emociju, budite pravi, fokusirani. Budite odgovorni i moramo da verujemo. Hoću da vidim pravu grobarsku emociju", rekao je Stanojević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.