Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 23:30

Stanojević spušta ritam i hvali Bajbeka

"Uradili smo sve što smo hteli", konstatuje Partizanov trener.

Uspešnu proveru imali su fudbaleri Partizana ovog ponedeljka u Antaliji, pošto su savladali ukrajinski Desno 1:0.

Nije rezultat bio u prvom planu, ali sigurno da pobeda prija crno-belima posle ubedljivih 2:5 protiv Rubina nekoliko dana ranije.

"Oni su dobra ekipa, ali rezultat u ovom periodu nikad nije realan. Primili smo u prošloj utakmici golove kakve smo primili, danas smo bili fokusiraniji", >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konstatovao je Aleksandar Stanojević.

Imao je Partizanov trener problem sa sastavom neposredno uoči utakmice, pošto se povredio Rajko Brežančić.

"Bio je planiran, ali u fudbalu nikad ne znate. Pojavio se Lutovac i iskoristio svoju šansu. Drago mi je zbog njega", istakao je Stanojević.

Gol odluke postigao je Žan Kristof Bajbek i to na asistenciju upravo Aleksandra Lutovca. Iz prve je Francuz šutirao na pas po zemlji s leve strane i zaslužio pohvale trenera.

"U poslednje vreme je uhvatio ritam. Teško je jer nije dugo igrao. Zadovoljan sam za ovaj period, dao je gol, ali može još bolje. Da bude opasniji, ubojitiji... Biće to dobro".

Stanojević je, takođe, najavio da će crno-beli u narednom periodu trenirati nešto lakšim intenzitetom.

"Spuštamo intenzitet treninga, uradili smo sve što smo hteli. Imamo još dve utakmice u istom danu, igraćemo opet u kombinovanom sasatavu, jer ja još ne znam startnih 11", objasnio je Partizanov strateg.

Pomenute dve provere zakazane su za četvrtak, repodne protiv beloruskog Ruha iz Bresta, popodne sa makedonskim Sileksom, a prvu takmičarsku utakmicu u 2021. crno-beli će igrati 6. februara protiv Napretka u Beogradu.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.