Stanojević oduševljen ambijentom u Novom Pazaru

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Sep.2011, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević oduševljen ambijentom u Novom Pazaru

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, zadovoljan je igrom izabranika i prvim uspešnim korakom ka odbrani trofeja u kupu:

Oduševljeni smo što smo igrali u ovakvom ambijentu. Novi Pazar je poznat kao pozitivno vruć teren. Viđena je odlična utakmica, mnogo drugačija od one prvenstvene u Beogradu. Postigli smo prvi gol na vreme, a posle drugog pogotka rutinski priveli meč kraju. Zaista teško gostovanje i teška pobeda bez obzira na visok rezultat. Uz ovakvu publiku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i ambijent teško je igrati protiv Novog Pazara. Čestitam im i zahvaljujem kao i velikom broju naših navijača koji su došli da nas bodre.
 Ljajić: Želim Partizanu odbranu trofeja
Izet Ljajić, šef struke Novog Pazara, čestitao je Partizanu zasluženu pobedu i plasman u narednu rundu masovnijeg takmičenja:
Hteli smo da odigramo dobru utakmicu i da se ne obrukamo pred publikom. Zahvaljujem se sjajnoj publici i verujem da ćemo u subotu, u za nas najvažnijoj utakmici prvenstva protiv Smedereva, ostvariti povoljan rezultat, kako bismo im se barem malo odužili za vernost. Posle Novog Pazara, Partizan je moj omiljeni klub i želim im da odbrane trofej u kupu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.