Stanojević: Sve je bilo u žaru borbe, izvinio sam se Ninkoviću

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Nov.2013, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanojević: Sve je bilo u žaru borbe, izvinio sam se Ninkoviću

Miloš Stanojević vodio je veliku borbu na sredini terena sa Zvezdinim igračima, a posle meča bio je vidno iscrpljen.
(FOTO: V. Marković)
Požrtvovana igra i dobri potezi ostali su po strani zbog duela koji je vezista Rada imao sa imenjakom Ninkovićem.
U 30. minutu smo imali prvi duel, startovao je na moju stajnu nogu i nije dobio žuti karton. Razmenili smo nekoliko reči, tražio sam ga po terenu da se izvinim zbog toga, ali i on je bio nervozan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Posle je došlo do još jednog duela, neko od saigrača je viknuo „leđa” i mahinalno sam krenuo rukom da se zagradim. Nisam mogao da vidim ko je iza mene. Hteo sam odmah da se izvinim, ali on je počeo da psuje i da me vređa. Shvatio sam krivicu, posle utakmice sam se izvinio Ninkoviću.
Istkao je vezista Rada da nikad ne bi namerno pokušao nekog da povredi:
Bila je izuzetno tvrda utakmica, sa čak 55 prekršaja. Poštujem svakog protivnika, nemam razloga da bilo koga povredim. Nijednom nisam namerno startovao na njega, sve je bilo u žaru borbe. Daleko od toga da sam drzak ili nevaspitan.



Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.