Izvor: RTS, 14.Maj.2021, 16:48

Stanojević: Spremni smo za Voždovac

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da njegov tim spremno dočekuje Voždovac u 37. kolu Superlige Srbije. Duel je na programu u subotu od 16.00 časova.
"Utakmica dolazi u trenutku kada izlazimo iz jakog ritma treninga, gde smo podigli intenzitet kako bismo se spremili za Kup. Izalzimo sa najjačim sastavom u ovom trenutku, biće određenih rotacija, ali ne toliko da bismo nešto remetili."

"Potpuno smo spremni, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << znamo da se Voždovac bori za opstanak i znamo šta im je neophodno. Igramo kod kuće i nadam se dobroj utakmici", rekao je Stanojević na video konferenciji.

Crno-beli u subotu od 16 sati u pretposlednjem kolu prvenstva dočekuju Voždovac na stadionu u Humskoj.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: ‘Suma i Marković su u konkurenciji! Sve zavisi od njih’

Izvor: HotSport.rs, 14.Maj.2021

Trener Partizana je istakao da se ekipa sprema za finale Kupa Srbije. Partizan u subotu dočekuje Voždovac u okviru 37. kola Superlige Srbije. Utakmica je na programu od 16:00h. Dan pred meč sa ‘Zmajevima’ oglasio se trener crno-belih Aleksandar Stanojević. –Voždovac nam dolazi u trenutku kad...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.