Izvor: MozzartSport.com, 31.Okt.2020, 18:23

Stanojević: Nenormalne stvari! Bajbek teško povređen, pauza možda do kraja godine

Plus, Stojković se požalio na povišenu temperaturu

Na svu muku izazvanu lošim igrama i katastrofalnim rezultatima, Partizan prate maleri kad je reč o igračkom kadru. Jedan po jedan, ispadaju fudbaleri iz stroja. Najnovija vest glasi da se Žan Kristof Bajbek teško povredio na treningu i veliko je pitanje hoće li francuski napadač biti spreman da se stavi na raspolaganje stručnom štabu do kraja prvenstva.

Nekadašnji član Pari Sen Žermena je u završnici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << treninga u petak veče zadobio povredu, te iako je planiran da bude starter protiv Mačve, za njega je, izgleda, kalendarska 2020. gotova.

Nenormalne stvario se dešavaju. Bajbek se teško povredio na treningu, pitanje je hoće li se vraćati do kraja jesenje sezone“, pojasnio je Aleksandar Stanojević, koji je Šapčanima suprotstavio tim u kome je vođa navale još jedan novajlija, Filip Holender.

Trener crno-belih imao je još loših informacija za Grobare. Kako je Stanojević saopštio, tokom puta od „Zemunela“ do stadiona u Humskoj 1, golman Vladimir Stojković se požalio na povišenu telesnu temperaturu i pošto stručni štab nije želeo da rizikuje, među stativama je Nemanja Stevanović, a na klupu za rezerve seo Aleksandar Popović.

Od ranije su povređeni Miloš Jojić i Sejduba Suma (po tri sedmice pauze), dok je posle kup meča sa OFK Bačkom bio rovit Lazar Marković.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.