Stanojević: Ne sećam se kad smo ovako pobedili na Banjici

Izvor: B92, 07.Mar.2021, 20:21

Stanojević: Ne sećam se kad smo ovako pobedili na Banjici

Fudbaleri Partizana nastavili su sa odličnim partijama u Superligi Srbije.

Izabranici trenera Aleksandra Stanojevića slavili su kao gosti na Banjici protiv ekipe Rada sa 5:0 (2:0).

Bila je to 15. uzastopna pobeda ekipe iz Humske u svim takmičenjima, a trener Stanojević je posle meča istakao kako je veoma zadovoljan učinkom igrača i na ovom susretu.

"Mislim da smo igrali dobro, u svakom trenutku smo kontrolisali utakmicu, bili opasni po gol protivnika. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Na početku je uvek teško otvoriti, ali uspeli smo, bilo je mnogo lakše. Ne bi bilo sportski da sada veličam našu igru... Bili smo bolji od Rada, jači smo, imamo kvalitetnije igrače. Pristup je bio odličan. Iskreno, ne sećam se kada je Partizan ovako ubedljivo pobedio na Banjici", rekao je Stanojević u izjavi za Arenasport.

Dao je šansu i mlađima u finišu, a Miljković je stigao na kraju da ponese i kapitensku traku.

"Imamo dosta igrača koji su materijal za kapitena, dosta mladih igrača koji su dugo tu, svako od njih to jednako zaslužuje", dodao je Stanojević.

S druge strane, Milan MIlanović nije imao čime da bude zadovoljan.

"Pokušali smo da uhvatimo Partizan na kontra napade, ali to se nije desilo, oni su uhvatili nas na taj način. Bilo je te nediscipline u igri i to me jako nervira. Bekovi Partizana su se pojavljivali povremeno napred, brzo se vraćali, a mi smo celo prvo poluvreme imali naše bekove visoko na krilima i to nam je stvaralo probleme, jer smo bili rašireni u sredini i lako su nas prolazili. Realno, rezultat ko rezultat, bolje je jednom izgubiti sa 5:0 nego pet utakmica po 1:0. Treba da se okrenemo narednoj utakmici sa Javorom, da pokušamo da izvučemo neki bod", izjavio je Milan Milanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STANOJEVIĆ NAKON POBEDE: ‘Ne pamtim ovako sigurnu pobedu na Banjici!’

Izvor: HotSport.rs, 07.Mar.2021

Fudbaleri Partizana deklasirali su Rad na Banjici, a nakon meča oglasio se Aleksandar Stanojević. Partizan je rezultatom 5:0 deklasirao Rad i time nastavio veliku pobedničku seriju. Evo šta je rekao Stanojević. ‘Mislim da smo igrali dobro, u svakom trenutku smo kontrolisali utakmicu, bili opasni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.