Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2021, 16:08

Stanojević: Moca je najveći ikada, podržavam ideju da stadion nosi njegovo ime

„Za nas mlađe on je bio pojam i sinonim Partizana“, kaže šef struke crno-belih

Crno-beli u crnini čekaju meč sa Novim Pazarom, jer je u susret utakmici u petak stigla vest da je preminuo Momčilo Vukotić, po mnogima najveći fudbaler Partizana svih vremena.

Trener Parnog valjka Aleksandar Stanojević je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << konferenciju pred meč sa Pazarcima počeo upravo sećanjem na Mocu.

Svima nam je žao, otišao je, po meni, najveći igrač Partizana ikada. Svi znamo ko je bio Moca, šta je bio, svima nam je mnogo teško. Ja sam dosta mlađi, sve što se dešavalo vezano za njega je bilo ranije, a mi smo gledali njegove snimke, driblinge, golove u derbijima... On je bio deo crno-bele porodice, svi smo bili vezani za njega kao za najveću instituciju kluba. Pratili smo šta se dešava, znali smo koliko je bolestan“, pričao je Stanojević.

Saša Ilić je prvi lansirao ideju da stadion Partizana ponese ime po Momčilu Vukotiću, a Sale Stanojević je taj predlog podržao.

Mi smo kao deca u omladinskoj školi učeni da je Moca najveći ikada. Jedini koji sa tolikom težinom koju je imao ovde nije želeo da ostane u inostranstvu nego je sve vezivao za Partizan. Za mene je Moca najveći ikada, tako da se slažem sa Saletom Ilićem. Dajem i ja glas njegovoj ideji“, poručio je Stanojević.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

POSLEDNJI POZDRAV LEGENDI PARTIZANA: U utorak će na večni počinak biti ispraćen Momčilo Moca Vukotić

Izvor: Kurir, 04.Dec.2021

Legendarni fudbaler Partizana Momčilo Moca Vukotić preminuo je u petak u 72. godini života

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.