Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 19:43

Stanojević: Kako da budem zadovoljan, pa nismo pobedili?!

"Nisu zaslužili da uzmu bod na našem stadionu. Bili smo bolji, zaslužili pobedu", kaže Filip Stevanović

Trener Partizana Aleksandar Stanojević kazao je posle utakmice da nije zadovoljan bodom u 163. večitom derbiju. Partizan je ostao na ozbiljnoj distanci u odnosu na velikog rivala i toga je iskusni stručnjak svestan. Otuda i nezadovoljstvo...

"Da li sam zadovoljan? Kako da budem zadovoljan?! Vodimo sve vreme... Jeste protivnik bolje igrao, ali nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nas ozbiljno ugrozio nijednom. Mi smo stvorili nekoliko šansi", kazao je Stanojević odmah posle utakmice.

Na konstataciju novinara da su treneri obično zadovoljni kada ne izgube derbi on je ponovio:

"Primili smo gol iz penala, a protivnik nije imao nijednu šansu! Kako da budem zadovoljan? Pa nismo pobedili. A igramo kod kuće. Ne kukamo, mnogo smo problema imali. Stranci, devet reprezentativaca, povređeni igrači... Ponavljam, teško je kada vodite veći deo utakmice i ne pobedite na kraju".

Stanojević je ipak jednim segmentom bio zadovoljan...

"Bili smo izuzetno opasni, kontrolisali smo igru. Sa te strane mogu da budem zadovoljan. Nisu nam napravili šansu".

Izlazak Sejdube Sume poremetio je Partizan.

"Vežbate nešto, radite na treninzima... Naravno da nas je poremetio njegov izlazak. Inače, Suma je hteo da nastavi, doktor mu nije dao. Svaka mu čas na tome. Ali doktor je insistirao da izađe".

U tome se uključila portparolka crno-belih i objasnila da je Suma odmah prevežen na VMA pošto nije video na jedno oko.

"Za sada ne znamo kakva je tačno situacija".

Filip Stevanović mogao je da bude apsolutni junak derbija. Samo da je rezultat ostao 1:0...

"Nisu zaslužili da uzmu bod na našem stadionu. Bili smo bolji, zaslužili pobedu. Pokazali smo koliko smo bolji tim i zbog čega nas toliko dugo nisu pobedili", kratak je bio mladi krilni napadač, najavivši da crno-beli neće odustati od borbe za titulu bez obzira na veliki zaostatak.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.