Stanojević KRATAK, a onda je trener Mačve progovorio o situacijama kada su tražili PENAL i kada su se bunili za OFSAJD

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 20:38

Stanojević KRATAK, a onda je trener Mačve progovorio o situacijama kada su tražili PENAL i kada su se bunili za OFSAJD

Bitka u domaćem prvenstvu.

Fudbaleri Partizana igrali su protiv Mačve u Humskoj u utakmici 13. kola Superlige Srbije.

Barselona se „digla iz mrtvih“ pobedom nad Juventusom u Torinu, a izgleda da je ostavka predsednika Bartomeua sve učinila srećnijim. Večeras (21.00) Katalonci gostuju Alavesu, a kvota na dvojku je 1,50, dok je kombinazzija 2&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Alaves - Barselona.

Trener crno-belih Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stanojević imao je kadrovskih problema, a ova utakmica došla je u nezgodnom trenutku za crno-bele, pošto je pobeda imperativ ne bi li smanjio zaostatak za dve vodeće ekipe na tabeli. Stanojević je uspeo u toj nameri jer je posle 90 minuta na semaforu pisalo - 2:0.

Stanojević posle utakmice nije bio previše rečit i izjavio je da je najzadovoljniji rezultatom.

- Stvarali smo dosta šansi, nije to bilo loše, ali je i protivnik stvorio dosta šansi. Gotovo niko nam nije stvorio toliko šansi kao Mačva. Ali, sve u svemu dobro je na kraju - kratak je bio trener crno-belih.

Na drugoj strani, strateg Mačve Dragan Aničić, žali zbog dobre igre svog tima i osvrnuo se na nekoliko situacija kada su se gosti bunili na odluke glavnog sudije Milana Mitića - u jedno trenutku su tražili penal, a u drugom su smatrali da rezervni napadač Dilan Ortiz iz Kolumbije nije bio u ofsajdu.

- Mi obično namučimo protivnika, ali izgubimo. Rezultat je previsok, Partizan je eventualno zaslužio da pobedi sa jednim golom razlike. Bile su neke situacije "ovakve" ili "onakve", moram da ih pogledam pa da mogu da komentarišem. Sve u svemu čestitam Partizanu, zasluženo su pobedili, a nama ostaje da nastavimo sa ovakvim igrama i da prestanemo da samo mučimo protivnike nego i da ih pobeđujemo - istakao je Aničić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.