Izvor: MozzartSport.com, 05.Avg.2021, 20:47

Stanojević: Diskutabilan penal! Nije bilo prijatno, a ni sportski

Pantić i Popović uvereni u prolaz Partizana u plej-of Lige konferencija

Glavni utisak u taboru Partizana posle gostovanja Sočiju je nepostojeći penal. Domaćin je poveo na asistenciju moldavskog sudije i to najviše smeta crno-belima, jer je opšti utisak da su odlično parirali ruskom timu.

Na kraju, golom Rikarda Gomeša, donose >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na revanš remi (1:1).

To je za nas zadovoljavajući rezultat“, ocenio je trener Aleksandar Stanojević pre nego što je ocenio duel Igora Vujačića i Sergeja Terekova koji je domaćina pogurao ka prednosti. „Penal je bio diskutabilan. Neću da komentarišem. Hajde da razmišljamo pozitivno, ali nam nije bilo prijatno, ni adekvatno, ni sportski. Sami presuduite“.

Strateg Parnog valjka pojasnio je da su na nedorečeno izdanje njegovih izabrnika uticali i vremenski uslovi.

„Teško je igrati kad je vlažnost vazduha 80 odsto, domaći igrači su adaptirani na takve situacije. Igrali smo sa ozbiljnim protivnikom, četiri boda udaljenim od drugoplasiranog tima prethodnog prvenstva Rusije, morali smo da igramo na ovaj način. Verujem da će u Beogradu biti slična utakmica. Bićemo kod kuće opasniji, imaćemo publiku uz nas, ali ćemo i dalje biti oprezni, jer Soči ima sjajnu tranziciju. U međuvremenu ćemo gledati kako da ispravimo greške iz ove utakmice, zadržimo ono što je bilo valjalo“.

Stanojevića može da raduje reakcija ekipe, samo sedam minut posle primljenog gola digla se i izjednačila.

Momci su pokazali karkater. Vreme je bilo teško, a naspram nas dobra ekipa, samo je malo nedostajalo da budemo opasniji“, dodao je trener Partizana.

Vezista Danilo Pantić takođe je potencirao veliku vlagu i diskutabilan penal, ali napomeno da veruje u povoljan ishod u revanšu.

Postigli smo gol koji nam dosta znači. Siguran sam da ćemo kući odigrati bolji meč i proći dalje. Da je vreme bilo lakše ubeđen sam da bismo bili agresivniji.  Postarali smo se a budemo maksimalno disciplinovani, da iz pozicionog napada, kontre ili polukontre tražimo šansu. Ako se imaju u vidu sve okolnosti trebalo boi da budemo zaodovoljni“, rekao je Pantić.

Golman Aleksandar Popović bio je jedna od najbližih svedoka duela Vujačića i Tarakova.

Nije bio penal, pokazalo se da i sudija može da pogreši. To se desiolo na našu nesreću. Moji saigrači su bili odlični, nije bilo dosta šansi, ali jeste bočnih lopti koje smo kontorlisali. Pozivam navijače da da dođu na stadion sledećeg četvrtka i podrže nas. Suguran sam u prolaz“, rekao je Popović.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stanojević o penalu: Ni prijatno, ni adekvatno, ni sportski

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021

Trener Partizana Aleksandar Stanojević zadovoljan je remijem njegovog tima u gostima protiv Sočija, ali smatra da je penal za domaćina diskutabilan.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.