Izvor: MozzartSport.com, 29.Maj.2020, 21:41

Stankovićev džentlmenski potez: Pozvao sam Milojevića da podigne pehar sa momcima

"Zvezda je jedna velika familija i tako treba da ostane", rekao je šef struke crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković još jednom je pokazao sve pozitivne manire koje treba da poseduje jedan vrhunski sportista. On je nakon overe šampionske 31. šampionske titule Crvene zvezde još jednom poručio da je ovaj trofej u ogromnoj meri zasluga njegovog prethodnika Vladana Milojevića, kojem je uručio poziv da dođe da podigne pehar sa svojom doskorašnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ekipom.

Miliojević mu je u nasledstvo ostavio 11 bodova prednosti u odnosu na najvećeg protivnika, ali je Stanković potom napravio više nego vidljive pomake u igri, kako kompletne ekipe, tako možda još i više u individualnom razvoju pojedinih igrača.

"Čestitke idu ovim divnim momcima, svim zaposlenima u klubu, Crvenoj zvezdi i njenim navijačima, bez kojih ova titula ne bi došla. Da nam nisu bili vetar u leđa. Ovo je njihovo. Ovi momci su zlatni, veliki profesionalci. Veliko je zadovoljstvo biti njihov trener", poručio je Stanković za Arenu Sport.

Potom je usledio pomenuti poziv Vladanu Milojeviću.

"Ja sam Vladu i pozvao da nam se pridruži. Da dođe da podine pehar sa momcima. Zvezda je jedna velika familija i tako treba da ostane", dodao je Stanković.

Crvenoj zvezdi je ovo bila treća uzastopna šampionska titula, kojem je i definitivno obezbeđeno novo učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ekipa Dejana Stankovića će sada u potpunosti biti posvećena osvajanju Kupa Srbije, a već u utorak od 17 časova očekuje je četvrtfinalni meč sa Inđijom.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.