Izvor: RTS, 11.Mar.2022, 00:36

Stanković za RTS: Rezultat previsok, u fudbalu je sve moguće, čekamo pun stadion za revanš

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković nakon poraza od Rendžersa u Glazgovu izjavio je za RTS da je rezultat previsok, kao i da je u revanšu sve moguće.
Crvena zvezda poražena je sa 3:0 u Glazgovu od ekipe Rendžersa u prvom meču osmine finala Lige Evrope. 

"Rezultat je previsok, nije bio takav odnos snaga. Izašli smo hrabro, verujemo i možemo da igramo. Stvorili smo naše šanse, tri poništena gola, promašen penal, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prečka... Lako im je dosuđen penal ali sve to je sastavni deo igre. Tri prekida, tri gola. Ako smo trebali da izgubimo, rezultat je trebao biti drugačiji"; izjavio je Stanković nakon meča.
Trener srpske ekipe dodaje da se svašta može desiti u revanšu. 
"To je fudbal, idemo dalje. Ja sam ubeđen da će biti pune tribine u Beogradu, dokazali smo da možemo jednu čvrstu i jaku ekipu da stavimo u problem. Ja sam realista, trebao nam je bar jedan gol, kako bismo sa više nade ušli u revanš, ali nikad ne reci nikad", dodao je Stanković.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAPITEN ZVEZDE PONOSAN NA SAIGRAČE! Borjan: Dižemo glavu, pripremamo se za revanš

Izvor: Kurir, 11.Mar.2022

Golman fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da ekipa u večerašnoj utakmici protiv Rendžersa nije smela da primi golove iz prekida, ali da veruje da može da nadoknadi tri gola zaostatka u revanšu u Beogradu i prodje u četvrtfinale Lige Evropa

Nastavak na Kurir...

Stanković: Rezultat previsok u odnosu na dešavanja na terenu

Izvor: Danas, 11.Mar.2022

Crvena zvzeda se iz Glazgova vraća sa tri primljena gola i pozicijom autsajdera pred revanš osmine finala Lige Evrope na stadionu "Rajko Mitić". Rendžers će u Beograd stići sa ogromnim kapitalom u vidu tri gola prednosti (3:0) svestan da su crveno-beli zaslužili makar jedan gol.

Nastavak na Danas...

Van Bronkhorst: Dobar rezultat, ali još uvek je sve otvoreno

Izvor: Danas, 11.Mar.2022

Trener Rendžersa Đovani van Bronkhorst rekao je posle utakmice osmine finala Lige Evrope da uprkos ubedljivoj pobedi nad Crvenom zvezdom (3:0) u prvoj utakmici, škotski tim još uvek nije obezbedio plasman u narednu rundu.

Nastavak na Danas...

Slot: Partizan iz dve i po šanse dao dva gola

Izvor: Danas, 11.Mar.2022

Fejnord je rezultatski deklasirao Partizan na nekadašnjem JNA stadionu i time obesmislio revanš osmine finala Lige konferencija iduće nedelje u Roterdamu (2:5). Nekadašnji šampion Evrope "petardirao" je crno-bele, ali trener Arne Slot nije bio u potpunosti zadovoljan viđenim.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.