Stanković vratio kvartet u Beograd, ali njihovo vreme tek dolazi...

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020, 17:31

Stanković vratio kvartet u Beograd, ali njihovo vreme tek dolazi...

Budućnost je njihova, ovo je tek početak.

Crvena zvezda napušta Divčibare i seli se u Staru Pazovu, gde nastavlja pripreme za narednu sezonu, a Dejan Stanković je odlučio da u Beograd vrati Iliju Babića, Aleksu Matića, Stefana Mitrovića i Marka Lazetića.

Ipak, to ne znači da trener crveno-belih nije zadovoljan, niti za njih nema mesta u budućnosti, naprotiv, Zvezda ima plan za njih.

Zvezdinoj filijali, ekipi Grafičara, priključili su se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Stefan Mitrović, Aleksa Matić i Ilija Babić, dok se Lazetić, rođen 2004. godine, vraća u omladinski tim crveno-belih.

"Na primerima Veljka Nikolića i Željka Gavrića jasno možemo da vidimo koliko im je vreme provedeno u Grafičaru bilo veoma važno, jer su se obojica postepeno izdvajali kao lideri ekipe, a uz to su i fudbalski dovoljno napredovali da mogu da iznesu "teret" koji sa sobom nosi crveno-beli dres", navodi se na sajtu kluba.

Ekipa Grafičara će sledeće sezone biti mlađa nego ikad, jer je priključeno čak deset omladinaca, koji su prošle sezone nosili dres Crvene zvezde u Ligi šampiona za mlade. To su: Ivan Guteša (golman), Stefan Mitrović (desni bek), Aleksandar Lukić (štoper), Nikola Stajić i Uroš Blagojević (levi bekovi), Aleksa Matić (defanzivni vezni), Petar Piplica (ofanzivni vezni), Ilija Babić (krilni napadač), Borisav Burmaz i Vanja Panić (centralni napadači), uz Ričarda Odadu i Uroša Milovanovića koji su počeli prošlu sezonu kao učenici Slavoljuba Đorđevića, a završili je u timu Milije Žižića. Uz to, tu je i kvartet koji je nastupao za omladince Grafičara u prošloj sezoni, ali se takođe radi o igračima koji su Zvezdina deca, to su: Milomir Čvorić (štoper), Vladimir Prijović (levi bek), Filip Vasiljević (defanzivni vezni) i Ilija Stojančić (ofanzivni vezni).

U seniorski tim Crvene zvezde prekomandovani su Strahinja Eraković i Nikola Krstović, a deo Grafičara više nisu ni: Miloš Čupić, Strahinja Savić, Stefan Dabić, Nemanja Stojić, Srđan Nikolić, Usman Marong i Jug Stanojev, momci koji su bili veoma važan deo ekipe, tako da će tim Milije Žižića u narednoj sezoni biti u potpuno novom "odelu".

"Ipak, neophodno je i da mladi fudbaleri imaju nekog na koga se ugledaju i uz koga mogu da stasavaju, upravo zato su ekipu pojačali bivši kapiten Crvene zvezde - Nikola Mikić i iskusni bek Aleksandar Todorovski. Takođe, vratio se i golman Aleksandar Stanković, a tu su i proverene snage u vidu Dimitrija Pobulića, Stefana Cvetkovića i Stefana Fićovića, kao i mlađih Matije Mrkele i Matije Gočobije čija potpuna afirmacija se tek očekuje", zaključak je na sajtu kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Na pripremama crveno-belih, igra se i basket (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2020

Pravi način da se iskoristi slobodno vreme...Crveno-beli se na Divčibarama pripremaju za narednu sezonu, a slobodno vreme koriste i za ostale sportove...Na svom zvaničnom profilu na Tviteru, Crvena zvezda je otkrila kako stručni štab provodi slobodan dan...Kao što možete da vidite, na red je došao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.