Stanković u idealnom timu

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković u idealnom timu

Kapiten srpske reprezentacije, Dejan Stanković, našao se u idealnom timu stranaca koji su od 1980. godine igrali u Italiji.

Priznanje Stankoviću dodelio je engleski internet portal "football-italia", koji se bavi dešavanjima u Seriji A, a samo dan ranije Siniša Mihajlović je uvršten među 50 najboljih stranaca koji su nastupali u "kalču", takođe u poslednjih 30 godina. Ta lista, međutim, nije potpuna pa se očekuje da Stanković na njoj zauzme visoko mesto.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Kapiten "orlova" sa dosta uspeha igra u Italiji od 1998, a okarakterisan je kao igrač sa osvojenim brojnim trofejima u dresu Lacija i milanskog Intera. Ističu se i njegov sjajan šut i beskompromisna borba u svakom meču.

U idelanom timu stranaca, osim Stankovića, nalaze se još Žulio Cezar (Brazil, Inter), Lilijan Tiram (Francuska, Juventus), Paolo Montero (Urugvaj, Juventus), Ivan Ramiro Kordoba (Kolumbija, Inter), Havijer Zaneti (Argentina, Inter), Toninjo Serezo (Brazil, Sampdorija), Zvonimir Boban (Hrvatska, Milan), Mišel Platini (Francuska, Juventus), Dijego Maradona (Argentina, Napoli) i Marko van Basten (Holandija, Milan).

Zanimljivo je da mesta nije bilo za Zinedina Zidana i Gabrijela Batistutu, ali ni Dejana Savićevića, koji se, ipak, nalazi na 23. mestu liste "top 50".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.