Stanković otpisao još jednog?!

Izvor: Sportske.net, 13.Feb.2020, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković otpisao još jednog?!

Dejan Stanković, po svemu sudeći, neće računati na još jednog stranca.

Otkako je došao u redove kluba iz Ljutice Bogdana, Dejan Stanković je uspostavio nove kriterijume, nije trpeo Van La Paru, odrekao se Kanjasa i Žandera, a tim putem bi mogao da krene još jedan igrač.

Radi se o Tomaneu na koga najverovatnije Stanković neće računati.

Igrač koji je u dosadašnjem delu sezone igrao na 18 mečeva kod Vladana Milojevića, ali je nakon priprema u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Antaliji bilo jasno da Stanković neće previše koristiti Portugalca zbog čega je i bilo priče da bi mogao da napusti klub.

Tomane je doveden kao igrač koji je trebalo da zameni Pavkova koji je bio u Kini na pregovorima, ali su ti pregovori propali, a Tomaneov transfer je već bio realizovan.

Sada će biti tek treći ili četvrti izbor u špicu, ova druga opcija jeste ukoliko Aleksa Vukanović bude zauzeo mesto u špicu što je čak i verovatnija opcija.

Prelazni rok traje u još nekim zemljama, ali je velika verovatnoća da će Tomane ostati i zajedno sa Van La Parom, Žanderom i Kanjasom gledati mečeve preko televizora ili sa tribina...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdini promašaji od 2,5 miliona evra

Izvor: B92, 13.Feb.2020

Crvena zvezda bukvalno je bacila oko 2.500.000 evra na dovođenje stranaca kojih sada ne može da se reši.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.