Stanković o odlasku iz Zvezde: Nisam vezan ugovorom, već emocijama

Izvor: B92, 08.Dec.2021, 15:35

Stanković o odlasku iz Zvezde: Nisam vezan ugovorom, već emocijama

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković prokomentarisao je natpise italijanskih medija o klubovima iz Serije A koji su zainteresovani za njega.

Za Stankovića je prvo bila zainteresovana Sampdorija, a zatim i Udineze.

Na konferenciji za medije pred utakmicu sa Bragom, Stanković je govorio o tome.

"Ja ne mogu nikome da zabranim da se raspituje za mene i da piše. Ovo je poslednji put da pričam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o tome. Lepo je čuti da te traži ovaj-onaj, respekt prema predsednicima tih klubova treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. U ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu, tako će biti do daljeg", rekao je Stanković i dodao:

"To što se piše u Italiji...Kalčomerkato je u Italiji kultura, kada bi se povezalo sve što se piše, ne bismo mogli da ispratimo. Radimo posao koji upada u oči. Ja sam za Zvezdu vezan emocijama i ja idem dalje. Neću više odgovarati na ta pitanja. Vi nekad znate više i od mene. Ja bih se fokusirao samo na Bragu. Kada sam došao, rekao sam da ćemo da podižemo lestvicom sve više, ovo je prilika da ostanemo upisani zlatnim slovima u istoriji Zvezde".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stanković: Za Zvezdu sam vezan emocijama, ne ugovorom

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković želi da njegov tim protiv Brage ostvari rezultat koji će ostati upisan zlatnim slovima u istoriji kluba.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.