Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 12:01

Stanković o novom Falčineliju: Tamo svi čekaju Seriju A, niko ne žuri

“Ono što je nama interesantno iz Italije nije dostupno”, poručio mladi trener

Crvena zvezda se zvanično oprostila od Dijega Falčinelija, govorili su o tome Zvezdan Terzić i Dejan Stanković na zvaničnom okupljanju za novu sezonu. I pored mršavog učinka u drugom delu sezone italijanski napadač, pod ugovorom sa Bolonjom, ostavio je više nego dobar utisak. Ujedno i rupu u špicu napada.

Italijan je došao posle dogovora Siniše Mihajlovića i Dejana >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Stankovića i možda utabao put nekom drugom igraču sa tamošnjeg podneblja. Međutim, trener crveno-belih kaže da nije u ovom trenutku realno dovesti igrača koji bi napravio razliku u Zvezinom dresu.

“Evropsko prvenstvo još traje. Drugačije se radi u ovom momentu. Znate, neko je u Italiji ima još dva meseca prelaznog roka. Nema razloga da žuri. I oni koji bi promenili sredinu čekaju ponude iz Serije A. Onoi što je nama zanimljivo, nije nam dostupno. Iz više razloga”, rekao je Dejan Stanković.

Ne krije Zvezdin šef stručnog štaba da na Prvenestvu Evrope navija za Italiju.

“Mančini je napravio dosta sa ovom ekipom, 30 utakmica bez poraza, ako ne prime gol, obaraju rekord star mnogo godina, koji je postavio Dino Zof. Po svemu prikazanom su izuzetno konstantni i korektni”, dodao je Stanković.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.