Stanković o Liberecu, Kangi i Zvezdinoj igri: Česi su nezgodni, ali nas zanima samo pobeda

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 16:14

Stanković o Liberecu, Kangi i Zvezdinoj igri: Česi su nezgodni, ali nas zanima samo pobeda

Meč sa Česima je na programu u četvrtak od 18.55 časova.

Gostovanje Hofenhajmu je davno arhivirano, fudbalere Crvene zvezde u četvrtak (18.55) očekuje meč drugog kola L grupe Lige Evrope protiv Slovan Libereca.

Nećemo videti duel Ronaldo - Mesi večeras (21.00) u Torinu jer je Portugalac zaražen virusom korona, ali hoćemo okršaj dva ranjena lava. Ni Juve ni Barsa nisu otvorili sezonu kako treba, Katalonci su poraženi i u El Klasiku, ali su ipak blagi favoriti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - kvota na keca je 2,75, na dvojku 2,55, a na 3+ 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Barselona.

- Naravno da ćemo ići na pobedu. Raspored je zgusnut, ali imali smo vremena da se odmorimo i spremimo utakmicu. Liberec je vrlo disciplinovana ekipa, ne žele da učestvuju u lepoti igre. Jako su direktni, protiv Genta su to pokazali. Gent je imao 78 odsto posed lopte prošle sedmice, ali je Slovan pobedio - istakao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Zbog pandemije korona virusa stadion će ponovo biti prazan.

- Mi osećamo zvezdašku podršku koju nam šalju navijači. Tužno je igrati pred ovakvom atmosferom, žao nam je što se polako navikavamo na igru bez publike. Poštujemo ekipu Libereca, fizički su veoma zdrava ekipa. Njih ne remeti ništa, da li je peti, 18, 75. minut. Na nama je da uzmemo igru pod kontrolu, da imamo posed, ali da budemo konkretni u tom posedu.

Gelor Kanga neće biti u timu.

- Treba da prođe sedam dana po negativnom testu da bi bio u timu. Fali nam Kanga, kao što je nedostajao sa Ivanićem u Nemačkoj. Žao mi je što Kanga neće igrati jer je bitan igrač za nas. Veliki su napori i ne možeš uvek da budeš briljantan. Kanga bi nam dobro došao jer ima gol loptu, ali očekujem da sledećeg četvrtka protiv Genta bude jedan od nosilaca igre.

Pitanje je u kojoj formaciji će igrati crveno-beli u četvrtak.

- Nisu svi rivali isti. U Nemačkoj je to bilo malo povučenije, oduzeli smo njihovu tranziciju. Sada ćemo imati totalno drugačiju utakmicu, protiv niskog i jakog bloka. Ne treba da idemo u krilo njihovim igračima, već oni treba da dolaze po nas. Moramo da kontrolišemo igru iza lopte, kada se izgubi lopta da bude brza i jaka reakcija - jasan je Stanković.

Pogledajte rezultate

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.