Stanković menja Karadžića, Tumbaković novi selektor!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2013, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković menja Karadžića, Tumbaković novi selektor!

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije, Dejan Stanković naslediće Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), dok će novi selektor biti Ljubiša Tumbaković, pišu danas beogradski mediji.

Uskoro u predsedničkoj fotelji: Dejan Stanković  

List Sportski žurnal preneo je da su se juče u Novom Sadu sastali Karadžić i Stanković, a predsednik FSS to nije želeo da potvrdi.

Na pitanje da li se >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sreo sa bivšim fudbalerom Intera, Karadžić je odgovorio "mnogo puta".

"Imao sam mnogo sastanaka juče i danas sa raznim ljudima", rekao je Karadžić na pitanje da li se juče video sa Stankovićem.

 

Karadžić je ranije izjavio da će se u decembru povući sa funkcije i da bi želeo da ga nasledi "uspešan privrednik - biznismen ili uspešan fudbaler". Sednica Izvršnog odbora FSS trebalo bi da bude po završetku jesenjeg dela prvenstva, a Skupština, na kojoj će Karadžić ustupiti funkciju Stankoviću, mogla bi da bude zakazana i pre Nove godine.

 

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije će posle preuzimanja funkcije i formiranja novog Izvršnog odbora, predložiti Ljubišu Tumbakovića za novog selektora, naveo je Žurnal. Među kandidatima za mesto selektora je i bivši predsednik FSS, trener Nagoje Dragan Stojković.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković menja Karadžića, Tumbaković novi selektor!

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2013

Rekorder po broju odigranih utakmica u dresu reprezentacije, Dejan Stanković naslediće Tomislava Karadžića na mestu predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS), dok će novi selektor biti Ljubiša Tumbaković, pišu danas beogradski mediji. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.