Izvor: Blic, 25.Nov.2003, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković je Lacio

Stanković je Lacio

Specijalno za 'Blic'

Junačka partija Dejana Stankovića u susretu Lacio - Peruđa, koji jeviše ličio na fudbalski rat nego na utakmicu dva prvoligaša. Šest crvenih kartona, pogibeljni startovi, bezbroj koškanja igrača, trenera, uvrede na sve strane, četiri gola i maestralni Stanković - to je biosadržaj utakmice na 'Olimpijskom stadionu'. Nemile scene su bacile u drugi plan odličnu igru Stankovića, koji je pored vodećeg gola za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Lacio, njegov 22. u Seriji A i drugi u ovoj sezoni, asistirao Koradiju prilikom drugog gola. Zatim je naš reprezentativac izašao nekoliko minuta pre kraja utakmice sa terena na nosilima, pošto je pretrpeo jedan brutalni prekršaj Ze Roberta. Na kraju Lacio je slavio rezultatom 3:1, tačku na 'i' stavio je Simone Inzagi, kada su na terenu bili samo desetorica fudbalera Lacija i osmorica igrača Peruđe, bez predstavnika kluba na klupi Gaučija i trenera Kozmija, koji je odlazeći u svlačionicu urlao: 'Forca Roma'. U timu Lacija svih 90 minuta je odigrao i oporavljeni Siniša Mihajlović i doprineo tradiciji nepobedivosti nebeskoplavih na 'Olimpiku' protiv Peruđe, koja nije uspela da pobedi prvi put u istoriji Lacio u Rimu, a samim tim ni da ostvari prvi trijumf u ovom prvenstvu.

- Stanković je dobio jak udarac u koleno. Za sada ne mogu ništa više dakažem osim da će biti podvrgnut lekarskim pregledima kako bi utvrdili ozbiljnost povrede. Nadam se da nije ništa strašno, jer je Dejan pokazao koliko je važan za ovaj tim i nadam se da je svima sada postalo jasno zbog čega sam insistirao da Stanković igra i kada nije bio u formi. Ovaj Lacio bez njega nema mnogo šansi da ostvari dobre rezultate i za nas je on fundamentalan igrač u sledećih paklenih mesec dana, u kojima odlučujemo o našoj sudbini na sva tri fronta - saopštio je Manćini. Ž. Pantelić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.