Stanković jasan, evo kome će posvetiti titulu!

Izvor: Sportske.net, 28.Maj.2020, 15:58

Stanković jasan, evo kome će posvetiti titulu!

Zvezda će sutra igrati prvi put posle dva i po meseca zbog pandemije korona virusa.

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je danas da se uželeo fudbala i da titula šampiona Srbije koja će izvesno biti osvojena "ide" igračima, klubu, navijačima i bivšem treneru Vladanu Milojeviću.

"Došao sam u Zvezdu na plus 11. Radim svoj posao i svestan sam uloga, kao i veličine i zahteva kluba. Titula, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ako se uzme, ide klubu, igračima i navijačima i, naravno, gospodinu Vladanu Milojeviću. Prihvatam je i ja, u malom delu sam zaslužan, ali je to proces u koji sam ušao i to se neće videti posle petka, to je nešto za duže, spremamo se za nešto što se očekuje. Hvala Bogu da sam počeo sa trofejom", rekao je Stanković na konferenciji za novinare.

Protivnik će joj biti Rad na Banjici i u slučaju pobede obezbediće titulu šampiona Srbije.

"Drago mi je što se opet vidimo, to znači da se vraćamo našem poslu. Kreće ponovo fudbal, mnogo sam se uželeo. Država je uradila sve kako bi nas što pre vratila na teren. Dobre dve nedelje se spremamo za Rad, znamo šta ta utakmica nosi za Zvezdu, moje igrače i mene", kazao je Stanković.

Kada je reč o zdravstvenom biltenu, Stanković je rekao da je "okej".

"Miloš Vulić je imao problem sa zubima i poštedeli smo ga nekoliko dana. Poštedećemo i Seku Sanoga, da ne bismo prebrzali, njegovo telo se polako namešta za velike napore i izazove. Ostali su spremni, to je lepa i pozitivna nedoumica za mene, ko će da izadje na teren protiv Rada", naveo je trener crveno-belih.

Dodao je da je optimista kada se radi o formi igrača i zahvalio je svima u timu na profesionalnosti koju su pokazali tokom izolacije.

"Pre korone imali smo zavidan nivo igre i kondicije. Uspeli smo da se vratimo na zadovoljavajući nivo. Imali smo dva lepa testa, ali takmičenje je takmičenje, utakmica za bodove je nešto sasvim drugo. Mislim da ćemo biti na visini zadatka, sigurno ćemo jako ući u meč", naveo je Dejan Stanković.

Upitan je i za planove za sledeću sezonu.



"Radiću sa onim što imam. Kada se završi sezona, 24. juna, onda ćemo polako da skeniramo i vidimo šta je to što će biti za sledeću sezonu. Pravimo projekat i svi zajedno radimo na tome šta to treba Crvenoj zvezdi da bi bila bolja"
, odgovorio je Stanković.

Nije želeo da komentariše odluku Zajednice i Fudbalskog saveza Srbije da se Super liga Srbije za sledeću sezonu poveća na 20 klubova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: Titula pripada igračima, navijačima i Vladanu Milojeviću

Izvor: B92, 28.Maj.2020

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je veoma raspoložen na pres konferenciji pred utakmicu sa Radom...Crveno-beli će u petak od 19:30 gostovati Radu i na Banjici bi mogli da proslave novu šampionsku titulu...Igrači i stručni štab spremni su za nastavak sezone i utakmicu koja sledi..."Već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.