Stanković: Zasluženo u finalu

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 19:31

Stanković: Zasluženo u finalu

Prve utiske posle plasmana u finale Kupa Srbije izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Crvena zvezda je savladala ekipu Radnika sa 2:1 u okviru polufinala Kupa Srbije i plasirala se u finale takmičenja.

"U polufinalu se igra jedna utakmica, a naš cilj je bio finale. Sigurno da će svaki protivnik uvek pružiti maksimalan otpor i da neće dozvoliti lak prolazak. Smatram da je Radnik odigrao jednu korektnu i jaku utakmicu. Između ostalog, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je to razlog što smo se brzo zadovoljili posle postignutih golova. Distancirali smo se od planirane igre, a protivnik je svakako došao dobro pripremljen na današnji meč. Njihova igra je pokazala da zaslužuju da budu na poziciji koju zauzimaju na tabeli. Radnik je došao da se nadigrava sa Zvezdom, ali naš cilj je bio finale i uspeli smo u tome", rekao je Stanković.

Finale će biti odigrano 25. maja, a rival će biti bolji iz meča Vojvodina - Partizan.

"Do finala Kupa Srbije ima još nešto više od mesec dana, a mi svakako pripremamo meč po meč. Dosta stvari može da se desi do 25. maja, tako da idemo korak po korak. U narednom periodu moramo da se fokusiramo i da podižemo formu iz utakmice u utakmicu. Kada dođe finale, moramo biti u potpunosti spremni i psihički i fizički", zaključio je šef stručnog štaba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Radnik je došao da se nadigrava, ali mi smo ostvarili cilj’

Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2021

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Radnika sa 2:1 u okviru polufinala Kupa Srbije i zasluženo se plasirali u finale takmičenja, a prve utiske posle meča izneo je šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Stanković.. The post STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Radnik je došao da se nadigrava, ali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.