Stanković: Vreme je da pobedimo

Izvor: TV Arena Sport, 16.Okt.2015, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Vreme je da pobedimo

U Interu se nadaju da je došlo vreme da Juventus nakon pet godina izgubi u derbiju na ˝Meaci˝, jednom od najvećih koji se igraju u okviru italijanske Serije A.

Bivši reprezentativac Srbije i legenda Intera Dejan Stanković u izjavi za italijanske medije istakao da šampionu Italije više gori pod nogama pred utakmicu 8. kola šampionata za Interom.

"Vreme je da dobijemo. Nadam se da ova pauza zbog reprezentativnih obaveza igrača neće ostaviti posledice. Neki >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << naši igrači su dosta putovali ovih dana, ali verujem da će sve biti kako treba." zaključio je Stanković.

Derbi je na programu u nedelju 18. oktobra sa početkom u 20:45h sa direktnim prenosom na Arena Sport 4 kanalu. Duelom između Intera i Juventusa na stadionu 'Đuzepe Meaca' biće spuštena zavesa na 8. kolo.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.