Izvor: Blic, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Titulu iskovati u januaru

Stanković: Titulu iskovati u januaru

Dejan Stanković je napunio baterije na prazničnom odmoru sa porodicom u Dubaiju i raspoložen dočekuje nastavak Kalča, u kojem Inter danas protiv Torina počinje odbranu liderske pozicije.

- Samo da bude zdravlja, sve ostalo će doći samo po sebi - poželeo je Dejan Stanković. - Nismo mnogo izgubili za vreme pauze. U Bahreinu smo proveli četiri dana, vratili se u normalan proces rada. Pobeda u Kupu nad Empolijem ide u prilog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tome.

Hvalili ste Adrijana posle tog meča?

- Mnogo nam je bitan igrač i najveće pojačanje ove zime, s obzirom na to da se nije naigrao jesenas. Napad nam predstavlja mali problem jer je Kruz povređen, Rekoba takođe, a i Krespo se žali na bolove. Imamo veliki broj kvalitetnih igrača, tako da verujem da ćemo pronaći formulu za nastavak pobedničke serije. Torino je prva stanica u nastavku takmičenja.

- Utakmice u januaru su nam od velike važnosti. Čeka nas pet mečeva u prvenstvu do kraja meseca i početkom februara. Imamo težak raspored, jer nas posle Torina očekuju dueli sa Fjorentinom, Romom (kod kuće), Sampdorijom, Kjevom (u gostima). Ako bismo osvojili svih 15 bodova, mnogo toga bismo rešili u našu korist. Srešćete se danas sa bivšim saigračem Nikolom Lazetićem, koji Interu obećava vatreni doček od strane navijača na Olimpijskom stadionu?

- Da, srešću se sa mojim drugom Zolom, kako ga zovem.

Nemamo problem sa paklenom atmosferom. Ne potcenjujemo Torino, samo je bitno da budemo koncentrisani, odigramo kao i do sada. Mislim da u tom slučaju pobeda neće doći u pitanje. Što se tiče Lazetića, već smo se sretali kada je igrao za Železnik, Sijenu, Livorno, tako da za mene to nije ništa novo. Pozdravićemo se pre i posle meča, u toku utakmice će prštati. U toku je zimski prelazni rok. Hoće li biti promena u igračkom kadru Intera?

- Mnogo se priča, piše, Inter uvek ističe u prvi plan kada je kupovina u pitanju, ali mislim da za njom u ovom trenutku nema neke potrebe. U junu će biti druga priča, a što se tiče ove zime, ne verujem da će doći do bitnijih promena - završio je Stanković.

D. Radović

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.