Izvor: RTS, 26.Okt.2021, 17:30

Stanković: Protiv Radnika isto kao protiv Radničkog, lični rekordi me ne interesuju

Iza nas je dobra utakmica protiv Radničkog iz Niša, možda je samo nedostajao neki gol više, a sada idemo u Surdulicu sa istim ciljem, da pobedimo, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči utakmice protiv Radnika.
Zvezda u sredu od 17 sati gostuje u Surdulici u zaostalom meču petog kola Superlige.

"Očekujem da ovaj ciklus nedalja-sreda-nedelja i tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << utakmice u nizu završimo pozitivno. Bio bih zadovoljan i sa pobedom od 1:0", izjavio je Stanković za klupski sajt.
Zvezdin trener dodao je da ne razmuišlja previše o rekordima, odnosno o činjenici da u Surdulici ima priliku da 52. put ostane neporažen u prvenstvu, sruši rekord Slavoljuba Muslina i priđe na samo četiri utakmice Vladanu Milojeviću.
"Poslednjih dana sam video da se piše o tome, ali mene interesuju samo rezultati jer je Crvena zvezda jednako rezultat. Kao treneri dođemo i prođemo, da li ostavimo neki trag – sve je to sekundarno...", istakao je Stanković.
On je prokomentarisao i zdravstveno stanje Aleksandra Kataija i Milana Pavkova.
"Katai i dalje nije sa ekipom, dok se Pavkov vratio, trenirao je, a videćemo u kakvom je kondicionom stanju, pa ćemo odlučiti posle današnjeg treninga. Radili smo na oporavku, mora da se uđe u zamor, a bitna je koncentracija i fokus. Igrači su pravi profesionalci, dobri momci, rade na sebi, znaju da ovakav ritam ne može da se izgura tako jako ako ne vode računa o sebi", poručio je Stanković.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIJE GDE STE? Zašto u gradu od 2 miliona ljudi na Marakani nema ni 10.000 redovnih na stadionu? Stanković zna odgovor!

Izvor: Kurir, 26.Okt.2021

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković govorio je za medije pred predstojeć zaostali meč Superlige Srbije sa Radnikom u Surdulici.

Nastavak na Kurir...

Radnik dočekuje Crvenu zvezdu, trener Surduličana očekuje pun stadion

Izvor: JužneVesti.com, 27.Okt.2021, 08:48

Odloženi meč 5. kola Superlige Srbije između surduličkog Radnika i Crvene zvezde odigraće se u sredu, od 17 sati na Gradskom stadionu u Surdulici. Trener domaćih Dušan Đorđević očekuje da vidi napredak u igri i kaže da se Zvezdi ne preti i da su u kompletnom sastavu, što kako objašnjava,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Linta: Zadovoljan sam, igrači su prihvatili moju ideju

Izvor: RTS, 27.Okt.2021

"Moram da budem zadovoljan, preuzeo sam ekipu u sred sezone i u dosadašnje četiri utakmice smo bez poraza. Uz to treba dodati za mene veoma važnu stavku da su igrači za kratko vreme usvojili ideju koju sam im predstavio i sprovode je dosta uspešno", rekao je novi trener fudbalera Voždovca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.