Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 17:14

Stanković: Nema spuštanja garda, neka se spremaju za inostranstvo

„Tamo nema praštanja“, poručio je trener crveno-belih posle meča u Ivanjici

Početak klimav, nastavak dominantan – cilj ispunjen. Tako može da se opiše epizoda Crvene zvezde u Ivanjici. Ubedljivom pobedom nad Javorom (5:1), crveno-beli su se za još jedan korak približili konačnom cilju.

Međutim, trener kluba sa Marakane Dejan Stanković nije potpao pod euforiju, zbog rafala njegovih izabranika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na stadionu Kraj Moravice.

„Imali smo problema na početku. Malo nam je bilo potrebno vremena da se adaptiramo na teren. Brzo smo počeli da dominiramo i kontrolišemo utakmicu. Ovo je nešto što sam očekivao od mojih momaka. Zašto bi bilo nešto drugačije, bez obzira na pobedu u derbiju. Mi jesmo napravili krupan korak, grabimo ka konačnom cilju, ali nema zadovoljavanja. Hoćemo samo pobede i tri boda. I zašto bismo se zadovoljavali“, poručio je Dejan Stanković.

On je imao još jednu poruku za igrače.

„Nema spuštanja garda, nema spuštanja kofera. To je ono što tražim od igrača. To radim zbog njih, jer kada odu u inostranstvo tamo nema praštanja. Isto kao što nema praštanja u Zvezdi“, dodao je Stanković.

Kratak je bio i trener Javora Igor Bondžulić.

„Rano smo primili izjednačujući pogodak. Odigrali smo meč bez žara i energije. Mnogo smo se istrošili u četvrtak protiv Metalca, kada smo ostali sa igračem manje. Imamo i mnogo igrača sa žutim kartonima. Zvezda ima veliki kvalitet, to je i pokazala“, rekao je Bondžulić.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Stanković: Igrači moraju da uče za inostranstvo

Izvor: B92, 11.Apr.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković, naravno, bio je zadovoljan dominantnom partijom svojih izabranika u meču protiv Javora.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.