Stanković: Navijači, žao mi je

Izvor: B92, 12.Feb.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: "Navijači, žao mi je"

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković posle povrede se vratio na teren ali je Inter razočarao svoje navijače u utakmici sa Novarom.

Inter je u Milanu izgubio sa 1:0, a pobedonosni gol za Novaru postigao je Karaćiolo u 56. minutu.

"Stvarno mi je žao zbog poraza. Jedva sam čekao da se vratim u tim i borim sa saigračima i pokušam da doprinesem pozitivnom rezultatu posle nekoliko negativnih", izjavio je Stanković posle meča.

Inter je u prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri kola osvojio samo jedan bod jer je izgubio od Lečea (1:0) i Rome (4:0) i odigrao nerešeno sa Palermom (4:4).

"Žao mi je zbog navijača i najvećeg navijača među njima, predsednika Moratija. Dali smo sve od sebe na terenu. Poštujem Novaru, ali nismo smeli da izgubimo od tima koji je poslednji na tabeli", reako je Stanković.

Rezultate i izveštaje sa utakmica 23. kola Serije A možete pročitati ovde.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.