Stanković: Istorijsko proleće

Izvor: B92, 22.Maj.2022, 20:35

Stanković: Istorijsko proleće

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, govorio je posle pobede i 33. šampionske titule kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde po peti put uzastopno postali su šampioni Srbije.

Zvezda je rezultatom 3:1 u poslednjem kolu Superlige bila bolja od Voždovca:

"Mnogo je teško sumirati sezonu u jedan minut. ova sezona je bila mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teška i na kraju mnogo lepa, možda i najlepša zadnjih par godina i to je zasluga igrača i navijača imali smo podršku i veru kada smo bili na -11 na -8 na -5 oni su verovali, svi smo veorvali da možemo da se vratimo na stari tok. Odigrali smo istorijsko proleće, 15 pobeda i 1 remi, to su ovi momci uradili. Herojski. Sve čestitke njima, zahvalio bih se štabu u bez njih ne bi bio kompletan, mnogo su mi pomogli. Mojoj familiji takođe hvala jer je to vulkan iz kog crpim energiju. Da nema njih ovoga ne bi ni bilo", rekao je Dejan Stanković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dejan Stanković: Herojsko i istorijsko proleće

Izvor: Danas, 22.Maj.2022

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je oduševljen i uzbuđen poslepobede nad Voždovcem 3:1 i odbrane šampionske titule.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.