Izvor: MozzartSport.com, 10.Dec.2021, 00:23

Stanković: Istorija, posle Barija

Strateg crveno-belih nije štedeo pohvale posle plasmana u osminu finala

Crvena zvezda je remijem sa Bragom (1:1) očuvala prvo mesto u Grupi F i plasirala se direktno u osminu finala Lige Evrope čime je i ostvarila istorijski uspeh, a nakon sjajnog rezultata Dejan Stanković je sumirao utiske.

"Posle Barija, ovi momci su ispisali istoriju. To je ta utakmica i taj momenat. Bilo je teško, svi izostanci, pa i povreda Njegoša tokom zagrevanja... Ovo je uspeh >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za sve crveno-bele, za sve koji znaju da pate i raduju se sa Zvezdom. Čestitke za sve u klubu, za moje saradnike, momke koji ne odustaju i kad je teško i kada boli. I na kraju, čestitke za igrače koji su ispisali istoriju", rekao je Stanković.

Strateg crveno-belih nije želeo da pravi prolećne projekcije, ali je istakao potencijal šampiona Srbije.

"Realista sam u životu. Potrebno je da radimo, da osvežimo tim. Ne znam šta reći od sreće. Doći u Zvezdu i sa ovim momcima ispisati istoriju posle Barija... Bilo je lepih momenata, ali je ovo ono pravo. Momci su zaslužili desetku za zalaganje, odricanje i trud. Nemojte da neko stavi po strani da smo igrali protiv kvalitetnog rivala. Primili smo jeftin gol, ali smo se vratili. Imali smo spreman svaki scenario i na kraju zasluženo stigli do osmine finala", izjavio je šef stručnog štaba Zvezde.

Zadovoljstvo nije skrivao ni Milan Borjan, kapiten Zvezde.

"Čestitam momcima, odigrali su neverovatnu utakmicu. Uspeh posvećujem supruzi i sinu koji znaju koliko nam je bilo teško. Zvezdaši budite ponosni. Ne stajemo, idemo dalje. Nije mala stvar, ali čeka nas još mnogo izazova. Nemamo granicu, pokazai su to ovaj klub i ovi navijači. Pravimo uspehe pet godina uzastopno", kazao je golman crveno-belih.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ispisala istoriju u Portugalu

Izvor: Danas, 10.Dec.2021

Crveno-beli remizirali sa Bragom (1:1), osvojili grupu i direktno otišli u osminu finala Lige Evrope, za najveći klupski uspeh u UEFA takmičenjima u ovom veku.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.