Stanković: Dobar je Inter, ali budimo realni...

Izvor: Mondo, 09.Okt.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanković: Dobar je Inter, ali budimo realni...

Nekadašnji vezista plavo-crnih smatra da je Juventus neprikosnoven u Seriji A i da ostali mogu da se bore samo za drugo mesto.

Foto: MN Press

Inter trenutno ima sedam uzastopnih pobeda u svim takmičenjima, čime je nadoknađen loš početak sezone. Pred plavo-crnima su "padali" Totenhem, Sampdorija, Fiorentina, Kaljari, PSV, a u subotu uveče i SPAL.

"To je dobra serija, očekivao sam to pre ili kasnije", ocenio je nekadašnji kapiten milanskog kluba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Dejan Stanković za "Skaj Sports".

"Dobro je konstruisana ekipa koja napreduje iz utakmice u utakmicu i deluje da su kompaktniji nakon što su prevazišli ranije probleme", dodao je bivši reprezentativac Srbije.

Mauro Ikardi je junak novog Intera, koji s klupe vodi Lućano Spaleti, s obzirom na to da je Argentinac u poslednjih pet susreta postigao isto toliko golova.

"Mauro Ikardi je veliki igrač i postaje sve bolji i 'ubitačniji' s godinama. Tim se promenio i jako je važno imati dugu klupu. Zahvaljujući tom kvalitetu, rezerve su uvek dobre. Pojačanja su takođe dobra kao što sam i očekivao. Mateo Politano je dobar potez, možda sam više očekivao od Roberta Galjardina, koji je važan igrač i može dati više".

Na pitanje o tituli, Stanković je odgovorio da je Juventus i dalje bez premca.

"Skudeto? Ja sam realista, a Juventus igra u nekoj 'drugačijoj' ligi, dok svi ostali se bore za drugo mesto".

Posle reprezentativne pauze, 21. oktobra sledi veliki gradski derbi Milana - "Derbi dela Madonina".

"Što se tiče derbija, to je uvek neizvesno i ne mogu da prognoziram. Biće to dobar meč posebno jer se i Milan probudio", naglasio je Stanković, uz želju da ipak pripadne plavo-crnima:

"Nadam se da će Inter pobediti, ali biće teška utakmica".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.